theatershow

Home  -  bedrijfsbezoeken
theatershow | SINTERKLAAS-VERHUUR

bedrijfsbezoek: theatershow

Bij www.sinterklaas-verhuur.nl hebben wij een geweldige theatershow die zelf geschreven is en uitgewerkt tot een interactief toneelstuk. In overleg met u kunnen wij het toneelstuk geheel personaliseren aan uw wensen. Elke theatershow wordt verzorgt door Sinterklaas, minimaal 3 Pieten en begeleiding. De begeleiding zal zorgdragen voor de op- en afbouw en het geluid van onze acteurs tijdens de theatershow zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ik hou van Spanje:

Duur 90 minuten.

Prijs € 825,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Sint en Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl