Fotoshoot Met Sinterklaas

Home  -  bedrijfsbezoeken
FOTOSHOOT MET SINTERKLAAS

bedrijfsbezoek: Fotoshoot Met Sinterklaas

Alle kinderen op de foto met Sinterklaas. Wie wil dat nou niet!

De kinderen kunnen in groepjes (broers en zussen) of alleen op de foto met Sinterklaas. De leukste foto krijgt ieder kind GRATIS, professioneel geprint, direct mee! (Fotoformaat: 13x18 cm.) De foto wordt naar uw wens in overleg vooraf ontworpen waarbij ook logo’s, sponsor of slogan hierin verwerkt kan worden. Een mooie blijvende herinnering aan uw top evenement!

Extra mogelijkheden en prijzen:

Foto in Passe-partout met uw logo erop. (prijs op aanvraag)

Prijzen: Voor 2 uur inclusief foto's (onbeperkt wat kan in die tijd) € 425,00

Voor 4 uur inclusief foto's (onbeperkt wat kan in die tijd) € 550,00

Voor dit item is het volgende benodigd:

Binnen locatie.

Ruimte van ongeveer 3x3 meter.

1x stroom 220 VOLT/ 16 amp. (vrije groep).

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Sint en Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl