DJ-Piet

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORPROGRAMMA | DJ-Piet

bedrijfsbezoek: DJ-Piet inclusief 3 extra dans pieten

Ook in 2024 is het weer mogelijk om bij www.sinterklaas-verhuur.nl uw feest op te leuken met een voorprogramma van DJ piet. DJ piet komt nu zelfs met drie extra dans pieten. Als u een ervaren kinder-DJ zoekt die de kinderen gedurende 60 minuten een kinderdisco zal laten beleven om nooit meer te vergeten, boek dan DJ Piet.

Uiteraard neemt DJ piet zelf het licht, geluid en muziek mee om deze kinderdisco nog feestelijker te maken.

Duur en prijs van de DJ-Piet:

Duur: 60 minuten (of in overleg)

€ 375,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl