Knutselpieten

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORPROGRAMMA | KNUTSELPIETEN

bedrijfsbezoek: Knutselpieten

Het Knutselpieten/Pietenspektakel is ons knutselarrangement.

Hierbij gaan de kinderen onder leiding van 2 Pieten en een begeleider vanuit www.sinterklaas-verhuur.nl een mijter en/of pietenbaret knutselen en/of een mooie kleurplaat voor Sinterklaas maken. Tot slot zal er samen met de kinderen een Pietendansje worden ingestudeerd.

Optie 1:

Knutselpieten

Duur 45 minuten.

Prijs: € 185,-

Vaste reiskosten voor optredens buiten de Haagse regio voor Sinterklaas en zijn pieten € 50,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl