Poppentheater

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORPROGRAMMA | PAPLU POPPENTHEATER

bedrijfsbezoek: Poppentheater Paplu

Poppentheater Paplu:

Leuke poppenkastvoorstelling die uitermate geschikt is voor de jonge kinderen. Onze poppenkastspeler neemt ze mee in een spannend en leuk Sinterklaasverhaal.

Duur en prijs van onze poppenkast:

Duur: 30 minuten.

Prijs: 295,-

Extra: Vaste reiskosten voor optredens buiten de Haagse regio voor Poppenkast in Petto € 50,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl