Goochelacts

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORPROGRAMMA | GOOCHELACTS

bedrijfsbezoek: Goochelacts

Optie 1: Julian Pronk Magic Entertainer:

Het ultieme voorprogramma voor uw sinterklaasshow! Wilt u een magische tijd voor uw kinderen, maar u wilt ook dat het een plezierige en spanningsvrije ervaring zal zijn voor uzelf. Julian Pronk speelt in deze show de huisgoochelaar van Sinterklaas. Hij neemt de kinderen mee in de verhalen van het grote pietenhuis waar allemaal verbazingwekkende trucs plaatsvinden. De kinderen mogen zelfs assisteren tijdens de Magic Show. Door een voorprogramma wordt de spanning nog net verder opgebouwd als voorheen. Dus wacht niet te lang! We hebben net als vorig jaar maar een beperkte beschikbaarheid.

Duur en prijs voor Julian Pronk Magic Entertainer:

Duur: 30 minuten.

Prijs: € 399,-

Extra: Vaste reiskosten voor optredens buiten de Haagse regio voor Julian Pronk € 50,-

Optie 2: Tita Tamminga

Een kindergoochelaar die de kinderen meeneemt in de magische wereld van Tita Tamminga.

Duur en prijs voor Tita Tamminga:

Duur: 45 min.

Prijs: Vanaf € 450,-

Extra: Vaste reiskosten voor optredens buiten de Haagse regio voor Tita Tamminga € 50,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl