Liedjespiet en de verdwenen liedjes

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORPROGRAMMA | Liedjespiet en de verdwenen liedjes

bedrijfsbezoek: Liedjespiet en de verdwenen liedjes

Stap binnen in een betoverende wereld van melodieën en mysterieën met "Liedjespiet en de verdwenen liedjes"! Met de Sinterklaasperiode in volle gang, is er geen betere tijd om alle kinderen onder te dompelen in deze magische muzikale reis van 45 minuten.

Stel je voor: een kleurrijk schowspel vol vrolijke liedjes en hartverwarmende verhalen, waarin de sfeer van Sinterklaas tot leven komt. Maar er is een probleem! De liedjes die de essentie van deze feestelijke tijd vastleggen, zijn spoorloos verdwenen. Alleen Liedjespiet en zijn trouwe vrienden kunnen ze terugvinden, maar ze hebben jouw hulp nodig!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om deel uit te maken van dit unieke. Stap binnen in een wereld waar magie en muziek hand in hand gaan en laat de kinderen herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Duur en prijs van Liedjespiet en de verdwenen liedjes:

Duur: 45 minuten

€ 485,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl