Boek hier de photobooth van Sinterklaas

Home  -  bedrijfsbezoeken
PHOTOBOOTH | SINTERKLAAS-VERHUUR

bedrijfsbezoek: Photobooth

Dit jaar is de Photobooth weer te huren. Een mobiel apparaat die U kunt toevoegen als activiteit aan Uw sinterklaasfeest. De Photobooth is uitermate geschikt als start- of welkomstmoment van het sinterklaasfeest. De Photobooth is ook zeker leuk in combinatie met het welbekende Pietenspektakel, of gewoon tijdens de Meet & Greet. Wij denken graag met U mee.

De Photobooth is te huren vanaf slechts E 250,-! De photobooth komt met onbeperkt printen en staat er gedurende het hele optreden van Sinterklaas. Mocht het gebeuren dat de photobooth vast loopt niet getreurd want alle kinderen kunnen dan alsnog een polaroid maken. Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze nieuwe activiteit.

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Sint en Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl