Sinterklaas en twee van zijn pieten

Home  -  bedrijfsbezoeken
VOORSTELLING | sinterklaas en twee van zijn pieten

bedrijfsbezoek: Sinterklaas en 2 Pieten

Bij dit interactieve optreden wordt de groep door Sinterklaas en 2 van zijn Pieten geamuseerd. Hierbij moet u denken aan zingen, dansen en veel lol maken. In overleg met u zullen Sinterklaas en de Pieten cadeaus uitdelen.

Optie 1:

Duur 30 minuten.

Prijs vanaf : € 300,-

Optie 2:

Duur: 45 minuten.

Prijs vanaf € 325,-€

Optie 3:

Duur: 60 min

Prijs vanaf: € 375,-

Vaste reiskosten voor optredens buiten de Haagse regio voor Sinterklaas en zijn pieten € 50,-

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Sint en Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl