Relatiegeschenken en Bezorgservice

Home  -  bedrijfsbezoeken
Relatiegeschenken en bezorgservice

bedrijfsbezoek: Relatiegeschenken

Ook dit jaar kunt u als bedrijf uw relatiegeschenk(en) door www.sinterklaas-verhuur.nl laten bezorgen. U bestelt bij ons of elders uw relatiegeschenk en laat deze door ons bezorgen in heel Nederland (uitgezonderd de Wadden eilanden). De relatiegeschenken worden door ons bij uw contactpersoon afgeleverd eventueel voorzien van een herinneringsfoto met daarop Sinterklaas en zijn Pieten, de bezorgpieten of welke combinatie u wenst. Ons motto hier is, alles is mogelijk!

Prijs voorstelling:

€ Op aanvraag

Wij verzorgen al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid van onze particuliere en zakelijke klanten een geslaagd sinterklaasoptreden dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Onze optredens variëren van een gezellig intiem huisbezoekje tot een geheel verzorgd feest voor zo'n 150 kinderen. Kortom, dit is voor IEDEREEN het adres om zijn sinterklaasfeest te laten organiseren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze, in kinderentertainment gespecialiseerde artiesten, u een compleet entertainment-programma aanbieden.

Onze zeer goed verzorgde Sint en Pieten (zie de foto's elders op deze site) zijn beslist kindvriendelijk en alcoholvrij.

Speciale Wensen:

Indien u het wenst kunnen wij zelfs op een ludieke manier bij u of uw bedrijf aankomen. Hierbij moet u denken aan een aankomst per brandweerauto, 'rare' fiets, bus, paardentram etc. Het is zelfs mogelijk dat de Sint en Pieten bij u aankomen onder begeleiding van een heus (pieten)muziek(show)korps. Onze stelling is ook niet voor niets: Wilt u uw kinderen laten genieten, huur dan Sinterklaas en zijn Pieten. Maar doe het wel snel, via www.sinterklaas-verhuur.nl